INISIATIP - Vereniging Inisiatip, Zwedenburg 366, 2591 BP Den Haag
Activiteiten

19 JAN: Sam-Sam
Onze jaarlijkse start van het nieuwe jaar met allerlei lekkers dat onze leden en hun introducees met elkaar delen. Met het nodige entertainment. Deze keer in de vorm van een presentatie door Brian de Mello over 'Goed nieuws'. 
Voorafgaand was er een lesje Chi-Kung om 12:30u voor de liefhebbers.

25 JAN: Chinees Nieuwjaarsfeest
Zustervereniging Hua Yi Xie Shang Hui organiseerde een Chinees Nieuwjaarsfeest in Wok de Malle Jan te Maarssen. Naast de bekende bingo en Leeuwendans om het nieuwjaar in te luiden, trad de fameuze band "No Limits" op.

16 FEB: Presentatie computers, internet en mobieltjes
Expert Dirk-Jan Oosthoek legde uit wat al die apparaten allemaal kunnen en gaf tips voor een beter gebruik. Hij heeft die dag zoveel mogelijk vragen beantwoord. Heeft u thuis een probleem met uw computer, internet, televisie of andere electronica, dan biedt hij tegen een vriendelijk tarief aan dit op afspraak bij u aan huis op te lossen.

Na een coronapauze van ongeveer een half jaar gaan we in september 2020 weer voor het eerst bij elkaar komen.

20 SEP: Algemene Ledenvergadering
De jaarlijkse ALV vindt zoals de omstandigheden nu zijn doorgang op 20 september a.s. in wijkgebouw de Agora te Voorburg. Wij houden u op de hoogte over details via het IniNieuws dat eind augustus of begin september verschijnt.

18 OKT (onder voorbehoud): Presentatie Feng Shui
Mw. Darina Veen gaat u alle ins en outs vertellen over Feng Shui, met praktische tips voor thuis. Meer details later.