INISIATIP - Vereniging Inisiatip, Zwedenburg 366, 2591 BP Den Haag
Inisiatipkoor
Kunt u zingen, zing dan gezellig mee! Dat is het motto van ons Inisiatipkoor (in de volksmond ook wel het Inikoor genoemd). Iedere dinsdagmiddag wordt er van 13:00-15:30u gerepeteerd in buurthuis de Agora te Voorburg (Fonteynenburghlaan 11), onder deskundige begeleiding van onze dirigent Robbie Soetanto. En natuurlijk treedt het koor af en toe op.

Bridgeclub
Onze bridgeclub Multicolour bestaat al lang en biedt leden die kunnen bridgen een activiteit die de hersenen lenig houdt. Op donderdag wordt er gespeeld van 13:00-17:00u in gebouw de Ottoburg aan de Esdoornstraat 3A te Rijswijk.

Mahjongclub
Onder de naam INI-Pong wordt er op vrijdagen gemahjongd door een flink aantal leden. Dit gebeurt in gebouw Terra Nova, het Tolland 2 te Wateringen. Kom gezellig langs om de mahjongstenen te horen ratelen en een spelletje mee te spelen. Kent u het spel niet? Het is rummikub op z'n Chinees, en niet moeilijk om te leren.

Chi Kung
Chi Kung (Qi Gong) is een verzamelnaam voor zeer diverse in China ontwikkelde trainingen, die ertoe dienen om vitale energie, mentale kracht, bewustzijn en gezondheid op te bouwen. Regelmatig organiseren wij - voorafgaand aan een zondagactiviteit in de Agora - een uurtje Chi Kung onder deskundige leiding van mw. Kiok Sie.

Tafeltennis
Een beetje extra beweging kan geen kwaad, daarom bieden wij af en toe de mogelijkheid op te tafeltennissen, voorafgaand aan een activiteit op zondag. Indien er voldoende animo is, gaan we proberen om dit met regelmaat te doen in de Agora.