top of page

Inisiatipkoor

Kunt u zingen, zing dan gezellig mee! Dat is het motto van ons Inisiatipkoor (in de volksmond ook wel het Inikoor genoemd). Iedere dinsdagmiddag wordt er van 13:00-15:30u gerepeteerd in buurthuis de Agora te Voorburg (Fonteynenburghlaan 11), onder deskundige begeleiding van onze dirigent Robbie Soetanto. En natuurlijk treedt het koor af en toe op.

Bridgeclub

Onze bridgeclub Multicolour bestaat al lang en biedt leden die kunnen bridgen een activiteit die de hersenen lenig houdt. Op donderdag wordt er gespeeld van 13:00-17:00u in gebouw de Ottoburg aan de Esdoornstraat 3A te Rijswijk.

Chi Kung

Chi Kung (Qi Gong) is een verzamelnaam voor zeer diverse in China ontwikkelde trainingen, die ertoe dienen om vitale energie, mentale kracht, bewustzijn en gezondheid op te bouwen. Regelmatig organiseren wij - voorafgaand aan een zondagactiviteit in de Agora - een uurtje Chi Kung onder deskundige leiding van mw. Kiok Sie.

Tafeltennis

Een beetje extra beweging kan geen kwaad, daarom bieden wij af en toe de mogelijkheid op te tafeltennissen, voorafgaand aan een activiteit op zondag. Indien er voldoende animo is, gaan we proberen om dit met regelmaat te doen in de Agora.

Mahjongclub

De Mahjongclub is tegenwoordig een zelfstandig initiatief, buiten de vereniging om. Wie zin heeft om op vrijdagen te mahjongen kan terecht in gebouw Terra Nova, het Tolland 2 te Wateringen. Daar kunt u de mahjongstenen horen ratelen en een spelletje meespelen. Kent u het spel niet? Het is rummikub op z'n Chinees, en niet moeilijk om te leren.

bottom of page